Senaste inläggen

Av Ingela - 14 september 2010 10:05

Igår hastigt och lustigt blev jag förfrågad om jag ville följa med på ett viktigt möte igår. Det kunde jag ju inte tacka nej till. En timme efter jag hade tackat ja, kom jag på att jag skulle ju spela djungelbingo via Mollys scrapbooking klockan 20:00 och mötet började 17:00 och var i Nyköping, så jag skulle aldrig kunna hinna hem. Förra veckan fick jag en mobil som har internet i sig och jag kan surfa så mycket jag vill på den, så jag satt och uppdaterade hela tiden när det var möte och hade med mig en lapp med orden på. Tyvärr så gick det inte så bra för mig jag fick som mest 3 i rad, men roligt var det.

Bingobrickan innan spel:
  


Bingobrickan efter spel:

  

ANNONS
Av Ingela - 13 september 2010 12:45

Nu har jag fått den första beställningen på att göra ett kort.   Det är ett kort till ett dop och dopet ska vara på lördag. Så roligt. Sitter och söker lite inspiration på nätet över hur jag ska göra. Resultatet kommer här i slutet av veckan.

ANNONS
Av Ingela - 12 september 2010 15:08

Oj oj oj...

Såg just att man kan vinna det här fina paketet med massa vackra saker från scraplagret.
Måste göra ett försök att vinna.

 

  

Håller tummarna
/Ingela

Av Ingela - 10 september 2010 16:05

I tisdags började jag och min väninna och sjunga i kör. På dagen så köpte jag TIC TAK mint tabletter till min sambo. Tänkte att jag skulle göra lite roligare än att bara ge det till honom, så jag gjorde ett kort och slog in mint tabletterna till honom. Jag viste inte vart jag skulle göra av paketet först, för vi har katter som tycker om att äta på snören. Till sist kom jag på att jag kunde ju lägga det ute på balkongen.

Så här ser det ut innan jag har gjort paketet:
  

Resultatet när paketet är inslaget:
  


Sen när jag kom hem så sa jag inget, men efter ett tag så kom han på att han skulle tacka för presenten. Jag frågade honom vad han tycket om det och han hade först undrat vad det var han hade glömt på balkongen, men sen såg han att det var en present till honom, han tycket det var gulligt gjort av mig. Roligt att förgylla en kväll så där.

Av Ingela - 10 september 2010 15:54

För 2 veckor så funderade jag på vad en katalog med en massa roliga och billiga saker heter. Mamma hade den en gång i tiden, så i slutet av veckan  frågade jag om hon viste vad den hette, men det visste hon inte, men hon skulle kolla upp det åt mig. Förra fredagen ringde hon och hade kollat upp vad den hete, och den heter Direct Trade.
När mamma tog reda på vad den hette kom hon i kontakt med en som är med i Fritidsföreningen på sjukhuset här. Mamma skröt över hur duktig jag är på att göra gratulationskort och andra kort. Då sa kvinnan som är med i Fritidsföreningen att de ska ha en Julmarknad på sjukhuset och hon ville att jag ska vara med och sälja mina kort. Så idag skrev jag ett mail till henne och meddelade henne att jag är intresserad av att sälja mina kort där, det får bli julkort som jag ska sälja.
Jag blev så glad när jag fick det erbjudandet, första gången som jag ska sälja mina alster. Spännande…


Jag har hittat en massa intressanta saker i katalogen som jag är intresserad av att beställa. Skulle vilja hitta flera som är intresserade av att beställa ur katalogen bara, så det inte blir så dyrt. Du måste nämligen beställa för minst 500 kronor och beställer du under 2500 kronor tillkommer frakt på 149 kronor. Så det är bra om man är några stycken som kan beställa tillsammans.

Därför har jag köpt mig lite nya saker nu i veckan.

Av Ingela - 10 september 2010 15:50

Förra veckan beställt jag en massa saker från en affär här i stan som är återförsäljare av Panduro, Slöjddetaljer och Creativ. Nu i veckan har jag hämtat alla mina saker, så roligt.


Från Panduro har jag beställt 3 blomstansar och 3 hörnstansar. Tyvärr så hade inte hörnstansarna kommit, hon skulle kolla upp varför de inte var med.
  


Från Slöjddetaljer har jag beställt Kort och kuvert storpack A6-format (60 st dubbelkort och 60 st kuvert i färgerna vit, gul, röd, turkos och grön), Kort- och askmall, Kuvertmall och Cellofanpåsar (till korten).
    


Från Creaktiv beställde storpack med grönt och rött papper som jag ska ha som stomme till korten och kuverten.

  


Jag köpte mig även en sak som man har till papprena så det ser slitna ut.

  


/Ingela

Av Ingela - 9 september 2010 18:33

Jag har börjat köpa tygblommor som jag ska ha när jag gör kort och andra saker. Här om dagen så sa jag till några att om ni har tygblommor som ni inte vill ha mer så vill jag ha dem. Kristin gick hem och letade i sina gömmor och hittade 3 förpackningar av dessa.
  


Av varje förpackning fick jag ut så här mycket blommor, blad och band.
  

Eftersom hon var så snäll mot mig har jag idag gjort ett kort till henne som hon sa få imorgon.
  
En vit botten, men ett orange papper på, kanterna är guldfärgade. I vänstra nedersta hörn sitter 4 olika tygblommor på varandra och den blomman som är från henne har fått guld på kanterna på bladen, två blad som också har fått lite guld på kanterna och i mitten sitter en orange bling. Jag har skyrit ut bokstäver i naturvitt och sen använt en rosa stämpeldyna för att få lite rosa på bokstäverna. I översta höra hörnet sitter ett guld hörn och bredvid den en lite fjäril.

Hoppas att hon blir glad när hon får kortet av mig imorgon.

/Ingela

Av Ingela - 9 september 2010 17:58

LO

Under midsommar så hade SS en Midsommarcrop, då bidrag jag med den här LO:n (eller det var inte hela, jag hade inte med bakgrundspappret i tävlingen).
Bilden är på 2 Devon rex bäbisar som ligger och sover på en turkos flisfilt.
I två av hörnen har jag svarta och vita knappar, ett vitt wellpappapper som bakgrund och vanligt svart papper som bakgrund. Runt kortet är det ett turkost papper. Jag har en tygblomma som är turkos och några andra blommor i turkost och silver. I nedersta högra hörnet på kortet har jag lite turkost bling.

  

 

Visitkortshållare 

En visitkortshållare som vi ska ha på kattburen när vi är på kattutställningar.
Bakgrunden är först ett blått papper och på det har jag klippt ut och klistrat dit moln. Jag har av 3 olika gröna papper klippt ut gräs och målat en katt.
Lådan där visitkorten ska ligga i har jag ett gröntpapper med blommor på som botten och sen har jag satt dit några tygblommor med bling i mitten och även ett tygblad. Jag har gjort en röd garnnystan och gjort så det ska se ut att katten har lekt med det.

    

 

3 gratulationskort

Kort nr 1
Till farmor. Det är ett kort med två fack som man kan ha saker i, jag valde att ha ett kuvert där jag hade en tia lott i och i det andra facket fick det bli en tag som det står vem det är från.
Hon tyckte väldigt mycket om det. Hon blev även bjudet på en lunch av mig, syster och mor och far.
Kortet är dekorerat med bling på några blommor, ett stämplat happy birthdag och en guld rosett på översta högra hörnet, det är även en tygfjäril med.
Tagen har en grund av svart papper och på det är det orange wellpapp, jag har skrivit vem det är till och vem det är från och sen har jag använt mig av stämpelfärg och en makeupsvamp för att få det att se lite äldre ut, det sitter på ett papper och allt sitter fast i tagen med två brads. Det är även en fjäril med lite glitter på, den har jag klippt ut från ett papper.
Kuvertet har jag gjort själv med grönt papper, en rosa skumgummiblomma är med och lite bling i mitten av den, på höger kant är det en lite bård och jag har skrivit lycka till med 3D-liner.

         SS, det är en månadstävling där som jag är med i (min första riktiga tävling som jag är med i där). Ska bli intressant och se hur det går.


Tagen som jag gjorde är jag med och tävlar med på

 

Kort nr 2
Det kortet är till mormor och hon har inte fått det än. Här är det ett fack och i det facket har jag gjort en liknande tag där det står vem det är från och sen har jag gjort ett lite kuvert där jag ska lägga lite skraplotter till henne. Det här kortet ska jag skicka när det närmar sig hennes födelsedag.
Detta kort är dekorerat med tygblommor med bling i mitten och tygblad, en lapp där det står gratulerar på som sitter fast med 2 svarta bling.
Kuvertet är grunden rosa och på det sitter rosa blommigt papper. Jag har även satt dit några utklippta paket.
Tagen är gjort på samma sätt som kort nr 1, men utan fjäril.
    


Kort nr 3
Ett kort till min syster.
Grunden är vit och på den har jag två olika gröna papper. I mitten har jag stämplat några blommor och färglagt dem med färgpennor och satt det på ett grönt papper, gjort detta som en ficka på kortet. Bakom det gröna pappret med blommorna på har jag gjort 2 tags, ett där det står Grattis på och en där det står Ellen på, gult papper som botten, benvitt papper på det och sen klister bård, avslutar det med ett grön/vitt rutigt band. I det nedersta högra hörnet är det några bling blommor. Jag har gjort en tygblomma i rosa och satt ihop det hela med en egen gjord brads.

  

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se