Senaste inläggen

Av Ingela - 5 oktober 2010 12:57

Svensk Scrapbooking firar 4 år och det gör de dels med en Blogcandy och CC (CyberCrop). Blogcandyn drar de den 7 oktober klockan 12:00 och CC kommer att pågå mellan den 7-10 oktober.

  


Tycker du om att skapa och pyssla tycker jag att du ska kolla in den sidan. Man får många tips och idéer.

Jag är med i blogcandyn och kommer att vara med så mycket jag kan på CC (det är  nu dyslexiveckan, så jag håller på att arbetar lite med det den här veckan, kanske kan skapa några minnen från veckan).

/Ingela

ANNONS
Av Ingela - 27 september 2010 14:00

Malin med sin blogg Majamelon firar att hon har många goa följare till hennes blogg med en blogcandy. Det vill jag också vara med att fira. Blogcandyn slutar den 15e oktober.


  


Grattis

ANNONS
Av Ingela - 27 september 2010 13:46

Terés med bloggen Terés funderar och skapar fyller snart år och det firar hon med en Födelsedagscandy. Det tänkte jag också vara med och fira.

  


Grattis Terés

 

Av Ingela - 23 september 2010 11:20

Den 23 september kommer jag att delta i Hjärta scrapbooking.

 

  

 

Det är Svensk Scrapbooking som har ordnat det. Det gör de för att tillsammans visar vi hur mycket vi tycker om scrapbooking genom att 28 september skriva ett inlägg på facebook enligt:

Namn Namnsson ♥ scrapbooking

Hjärtat får du genom att skriva < 3 utan ett mellanslag mellan.

Man ska inte länka till något och man kan inte vinna några priser. Det handlar helt enkelt om att para ihop ordet scrapbooking med ett hjärta! Ett sätt att visa uppskattning för denna underbara hobby!

Men vänta alltså till 28 september så att vi blir många som gör det samma dag! :)

Du kan även tacka ja här och visa att du är med!

Bjud gärna in scrappande vänner.

Gå med du med.   

/Ingela

Av Ingela - 21 september 2010 17:31

Just nu är jag riktigt irriterad på vår skrivare. Jag har flera gånger försökt att skriva ut bilder på fotopapper, men det går inte. Det finns en tävling på SS som jag vill vara med i, men eftersom jag inte kan skriva ut mina foton så kan jag inte göra klart min bild. Ska tjata lite på min sambo och se om han får till det, för jag har riktigt bra bilder som skulle passa sen skissen. Håll tummarna för mig.

 

/Ingela

Av Ingela - 21 september 2010 09:39

Är med och tävlar om ett mycket fint paket från helenas-web. Hon firar att sen starten i april 2009 har jag haft drygt 120.600 besökare här på hennes sida. Det vill jag också vara med och fira. Hon har mycket fina mat resept och en hel del pyssel på sin sida. Candyn slutar onsdag den 22/9 kl 23.59

 

  

 

 

Av Ingela - 18 september 2010 13:44

Idag gjorde jag klart dopkortet som jag hade fått som beställning. Tyvärr så glömde jag ta kort på det, kom på precis när de åkte att jag hade glömt ta kort. Vackert blev det, spännande att höra vad alla tyckte om mitt kort.   

Av Ingela - 14 september 2010 15:26

Frideborgs mys blogg firrar 1000 besökare med en blogcandy. Självklart vill jag också vara med och fira det och ha chans att vinna en massa fina priser.

  


Grattis till dina 1000 besökare.

/Ingela

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se