Direktlänk till inlägg 18 december 2011

Vad har hänt de senaste två veckorna?

Av Ingela - 18 december 2011 17:34

Vilka stressade 2 veckor det har varit.

 

Har haft lyckan att jobba dessa veckor och har även nästa vecka kvar att jobba. Trivs så bra på min arbetsplats, även om det kan vara väldigt jobbigt och tjatigt, då är det bra att man har bra arbetskamrater som man kan bra och skratta med. Den enda som är tråkigt är att efter nästa vecka vet jag inte när jag får jobba där igen nästa gång.

Förra veckan på jobbet bakade vi lussekatter, dekorerade apelsiner med nejlikor, bakade pepparkakor och jag gjorde ett pepparkakshus från grunden (de tyckte det blev så bra att de vill att jag kommer tillbaka och gör ett nytt hus nästa år).


   


På lucia var vi några som lussade på 3 av avdelningarna, jag fick leda sångerna och det gick ju bra. Det var riktigt roligt att se uppskattningen man fick av de boende.

Första arbetsveckan så var sambon till Norge och när jag skulle åka hem på torsdagen så började min bil att strula, okunnig som jag är när det gäller bilar vågade jag inte köra hem. Men min sambo har en sådan snäll bror som kom och hämtade mig, men jag blev många timmar sen hem och missade ett möte på kvällen. Sen på lördagen var sambon och kollade vad som var fel på bilen och det var något med gasvajern som hade rostat lite, skönt att få hem bilen så jag har något att köra till och från jobbet med.

 

På det privata planet har det hänt en hel del med.

Kören Sing for Joy har inte haft något juluppehåll än. Vi har hunnit haft 2 övningar och 2 uppträdanden. Det första uppträdandet förra lördagen var för Hjärt- och lungsjukas förening som hade julbord och det uppskattades väldigt mycket. Den här lördagen uppträdde vi för DHR som även de hade julbord, i publiken så satt en av våra körmedlemmar och hon tyckte att det lät så bra att hon fick en liten tår på kinden (det är ju ett super betyg).

 

Vi hade ett litet julparty med brudarna förra lördagen, det var riktigt trevligt.

 

Igår (lördags) hade min frissa extra öppet bara för mig, jag permanentade håret och nu ser jag ut som en pudel i håret (men det blir ju lite bättre när jag får tvätta håret första gången). Det tar ett tag innan man vänjer sig med den nya frisyren, men de som har sett mig tycker det ser bra ut och jag får väll lita på dem.


Kram till er alla

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 19 januari 2012 14:51

            

Av Ingela - 19 januari 2012 14:43

Fredagen den 13 och min syster tog examen från Socionom utbildningen i Örebro.   Dagen började med en långpromenad, frukost och duschen.   Hoppade in i mor och fars bil och åkte mot Örebro, lite stopp efter vägen för att köpa lite korv och mo...

Av Ingela - 1 januari 2012 15:33

  Önskar alla läsare ett riktigt     GOTT NYTT ÅR

Av Ingela - 27 december 2011 19:08

Just nu är jag uppe i Östersund och besöker min underbara mormor. Vi åkte hit i fredags och åker hem nu på torsdag.       Mycket snö har vi och det var en riktigt mysig jul med bara de nära och kära.   Kram till er alla ...

Av Ingela - 18 december 2011 17:54


Eftersom hela familjen inte kan fira jul tillsammans i år, bestämde vi att vi skulle fira en liten julafton igår. Vi träffades hos mor och far och började med lite glögg med rom smak, smarrigt. Sen blev det lite god julmat och som vanligt åt man för ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se